Suunnittelemme ja toteutamme

DigiCenter Oy suunnittelee ja toteuttaa wlan-ratkaisut yhden tukiaseman verkosta kymmenien tukiasemien verkkoihin yli 15 vuoden kokemuksella.

Langattomien verkkojen tärkeys kasvaa nopeasti pienissä ja suurissa yrityksissä kaikilla toimialoilla. Langattoman verkon toimivuus ja laatu ratkaisee liiketoimintanne sujuvuuden.
Langattomassa verkossa, joka kattaa kaikki tarvittavat käyttöpaikat, laitteiden sijoittamisen joustavuus ja käyttömukavuus on verraton. Johtoja ja kaapeleita ei tarvita yhteyden muodostamiseen. Suojatussa langattomassa verkossa on rajoituksia sille, kuka voi käyttää verkkoa. Käytettävissä on erilaisia suojaustapojen tasoja.

Yksittäisen tavanomaisen lähiverkon reitittimen muodostaman langattoman verkon (WLAN) kantama ei kuitenkaan välttämättä ole riittävä edes yksittäisen rakennuksen kaikkiin nurkkiin, puhumattakaan useaan rakennukseen. Kantaman kasvattamiseen on eri keinoja.

Työntekijänne pääsevät käyttämään yrityksenne sisäisiä järjestelmiä ja pilvipalveluita turvallisesti ja sujuvasti. Moitteettomasti toimiva yritysverkko edistää työhyvinvointia ja luo tehokkaan työympäristön. Laadukkaaseen verkkoon kannattaa aina panostaa, kun haluaa yrityksen menestyvän.

  • Toimituksiin kuuluu langattoman verkon suunnittelu ja asennus
    – tukiasemille haetaan parhaat sijainnit verkon kuuluvuuden ja kapasiteetin mukaan
  • Asiakas voi itse hallinnoida langatonta verkkoa tai tarjoamme palveluna verkon ylläpitoa, muutoksia ja päivityksiä
  • Tukiasemia ulko- ja sisäkäyttöön lisäksi radiolinkkejä rakennusten välille
  • Laadukas ja nopea kokonaispalvelu

DigiCenterin luotettavat ja ripeät asiantuntijat rakentavat juuri teidän yrityksenne tarpeisiin sopivan langattoman verkkoratkaisun. Asiantuntijana huolehdimme siitä, että voitte rauhassa keskittyä yritystoimintaanne. DigiCenterin ratkaisut skaalautuvat yrityksenne tarpeiden mukaan.


Hanki nyt helposti turvallinen, kustannustehokas ja toimintavarma langaton verkkoratkaisu DigiCenteriltä