YRITYSVERKKORATKAISUT

Yritysverkkoratkaisu on yritysmenestyksen voimanlähde

Liiketoiminnan ja työelämän uudet vaatimukset, pilvipalvelujen yleistyminen ja uudet verkkoteknologiat vaativat yhä useammin yritysverkon mukautumista ja optimointia. Panostamme yhteyksien laatuun ja nopeuteen. DigiCenter Oy suunnittelee ja toteuttaa verkkoratkaisut yli 30 vuoden kokemuksella.

DigiCenter yritysverkkoratkaisun avulla varmistatte, että tieto liikkuu tehokkaasti, toimintavarmasti ja turvallisesti haluamiinne kohteisiin, oli kyseessä sitten kattava yritysverkko, langaton lähiverkko tai jokin muu verkkoratkaisu. Yritysverkolla voidaan esimerkiksi yhdistää eri toimipisteiden lähiverkot suljetuksi, tietoturvalliseksi verkoksi. Näin lähiverkon palvelut ovat käytettävissä kaikkialla. Palomuuripalvelumme varmistaa hallitut väylät internetiin, pilvipalveluihin ja muihin ulkoisiin järjestelmiin.

Yritysverkkonne laatu ratkaisee liiketoimintanne sujuvuuden. Työntekijänne pääsevät käyttämään yrityksenne sisäisiä järjestelmiä ja pilvipalveluita turvallisesti ja sujuvasti. Myöskin kattavat etätyö-ratkaisut mahdollistavat täydellisen toimimisen kotoa tai esimerkiksi hotellihuoneesta käsin. Moitteettomasti toimiva yritysverkko edistää työnhyvinvointia ja on tehokkaan työpäivän kulmakivi. Yhteyksien tulee toimia niin, ettei niitä työn arjessa edes huomaa. Laadukkaaseen verkkoon kannattaa aina panostaa, kun haluaa yrityksen menestyvän.

DigiCenterin luotettavat ja ripeät asiantuntijat rakentavat juuri teidän yrityksenne tarpeisiin sopivan yritysverkkoratkaisun. Tietoverkkojen asiantuntijana huolehdimme siitä, että voitte rauhassa keskittyä yritystoimintaanne. DigiCenterin yritysverkkoratkaisu skaalautuu yrityksenne tarpeiden mukaan.

Hanki nyt helposti turvallinen, kustannustehokas ja toimintavarma yritysverkkoratkaisu DigiCenteriltä.

DigiCenterin Yritysverkkoratkaisut

Laitteet

  • palomuurit
  • kytkimet
  • reitittimet

VPN-verkot

  • toimipisteiden yhdistäminen toisiinsa
  • etäkäyttäjien yhdistäminen yrityksen tietojärjestelmiin

MPLS-verkot

  • toimipisteet yhdeksi lähiverkoksi
  • konesali osaksi yrityksen lähiverkkoa

Varayhteydet

  • 4G-varayhteys samoilla julkisilla IP-osoitteilla

INTERNET YHTEYDET
nopeudet 1 – 1000MB

ADSL, SHDSL, VDSL,
Kuitu, Ethernet